ON THE ROAD AGAIN

Uncategorized

Toen ik ruim drie jaar geleden na mijn afstuderen in de bijstand terechtkwam, omdat ik als een van de velen geen baan kon vinden, had ik alle tijd om een blog bij te houden. Anderhalf jaar later stond mijn leven, in meer dan één opzicht, opeens volledig op de kop en was mijn blog wel het laatste waar ik bij wilde stilstaan. In een opwelling ben ik zeer rigoureus te werk gegaan en heb ik niet alleen mijn blog afgemeld bij bloglovin’, maar ook de volledige inhoud van mijn blog verwijderd. Al die tijd heb ik er niet meer naar omgekeken.

Alhoewel ik niet meteen wil beweren dat alles inmiddels in een rustiger vaarwater terecht is gekomen en ik veel meer tijd heb om een blog bij te houden, speel ik de laatste tijd toch met de gedachte om het bloggen weer op te pakken. Welke invulling ik er dit keer aan ga geven, met welke regelmaat ik berichten zal plaatsen, het zijn zaken waar ik nog over moet nadenken. Wat ik alleen maar wil zeggen, mocht er bij grote uitzondering iemand op deze website verzeild raken: ik ben weer terug in het zadel.

1 thought on “ON THE ROAD AGAIN”

  1. Hoi! Bedankt voor je leuke reactie op mijn blog en wat tof dat je ook in Zuid-Kennemerland hebt gewandeld. Kan je me nog een andere NS-wandeling aanraden?

    Leuk trouwens dat je weer gaat bloggen. Is er een manier om je te volgen? 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *